RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Event op maat

Een eigen feest, evenement of bijeenkomst organiseren voor familie, vrienden of zakenrelaties? Huur onze sfeervolle locatie midden in de natuur

Heeft u een relatiebijeenkomst, personeelsfeest, bruiloft, familiefeest, verjaardag of een bijeenkomst voor een netwerkclub te organiseren? Krijgt u buitenlandse bezoekers die u graag iets van onze cultuur wilt laten zien en proeven? Bent u op zoek naar een locatie voor een heerlijke zomerse borrel? Zoekt u een bijzondere eindlocatie voor uw Classic Car Rally? Ons pop-up restaurant is op aanvraag volledig naar uw wensen en voor uw specifieke gezelschap in te vullen. We bieden mogelijkheden om een top-chef te koppelen aan uw evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

info@brazzbyofyr.nl

Frank de Bot: 06 – 320 55 444

Kindermenu

Voor kinderen tot een leeftijd van 14 jaar, die aan tafel met hun ouders lunchen of dineren serveren wij desgewenst een kindermenu.

Het kindermenu bestaat uit een voorgerechtje, hoofdgerechtje en een toetje. U kunt het kindermenu aanvullend op uw lunch of diner bestellen.

De kosten bedragen € 19.50 per couvert.

Thuisbreng service

BOB NODIG?

Veilig en vertrouwd in uw eigen auto naar huis!

Via de EUROBOB app reserveert u eenvoudig u in 3 klikken een BOB. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch te reserveren via 088 3650808. Via EUROBOB.NL of per mail naar info@eurobob.nl

De prijs voor een BOB chauffeur wordt berekend aan de hand van een starttarief, het totaal aantal gereden kilometers in uw auto, eventuele tussenstops en indien nodig een wachttarief. 

U kunt uw EUROBOB chauffeur alleen rechtstreek bij EUROBOB bestellen.

Renova.png